SLEDUJTE NÁS NA SOCIÁLNYCH SIEŤACH

Vaše 2 % pôjdu na 10. ročník Záleskej divadelnej púte

Mnohé občianske združenia dokážu fungovať, okrem šikovných dobrovoľníkov, najmä vďaka rôznym druhom príspevkov a výnimkou nie je ani Občianske združenie Naše Zálesíčko. Príspevok z 2 % daní tvorí nemalú časť našich príjmov a veľkú pomoc, ktorú premieňame na projekty skrášľujúce a zlepšujúce život okolo nás všetkých.

 Doteraz ste nám vďaka darovaným príspevkom z dane pomohli zorganizovať niekoľko ročníkov Záleskej divadelnej púte, vydať knižku Gešajovské poviedky, postaviť Zastávku s rozumom, Záleský maják, altánky, odstrániť skládku pri Malom Dunaji, oživiť Záleskú maringotku a pripraviť mnoho kultúrnych a dobrovoľníckych aktivít. Tento rok organizujeme neuveriteľný 10. ročník Záleskej divadelnej púte, ktorá bude práve pre okrúhle výročie o to výnimočnejšia. Vďaka vašim tohtoročným 2 % sa môžete stať spoluorganizátorom a súčasťou dvojdňového festivalu divadla a hudby pre deti. Darované prostriedky budú požité aj na rozvoj, úpravy a zázemie okolo Korza Zálesie a dostavbu Zastávky s rozumom. Vedeli ste o tom, že môžete darovať dokonca až 3 %? Ak by ste chceli darovať 3 % z dane, stačí vám potvrdenie, že ste v predošlom roku dobrovoľnícky odpracovali minimálne 40 hodín. Ak by ste chceli viac informácií, napíšte nám na nase.zalesicko@gmail.com. Zároveň by sme sa chceli poďakovať všetkým minuloročným darcom, ktorých dary vo forme percent z dane tvorili značnú časť našich príjmov a v našej činnosti nám veľmi pomohli. Ďakujeme aj všetkým tým, ktorí sa tento rok rozhodnú svoje percentá darovať práve na projekty pre Zálesie.

Informácie potrebné k darovaniu 2%:
Občianske združenie Naše Zálesíčko
Adresa: Za záhradami 23, 900 28 Zálesie
E-mail: nase.zalesicko@gmail.com IČO: 42354099, Právna forma: Občianske združenie IBAN číslo účtu: SK25 1100 0000 0029 2390 2482
kód banky: 1100 (Tatra banka, a.s.). 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *