SLEDUJTE NÁS NA SOCIÁLNYCH SIEŤACH

Staronová tvár v materskej škôlke

Rada školy pri Materskej škole v Zálesí zvolila za novú riaditeľku škôlky Mgr. Radku Cápayovú, ktorú starosta vymenoval do funkcie 1. júla 2020. Do výberového konania na post riaditeľky sa 23. júna prihlásili dve uchádzačky, ktoré splnili všetky potrebné kritériá. Radka Cápayová pôsobila v miestnej škôlke už v rokoch 2016 až 2017. Staronovej tvári a novej riaditeľke škôlky sme položili niekoľko otázok.

Čakajú škôlku nejaké zmeny?
V spolupráci s obcou by sme radi pomohli v prvom rade zamestnancom škôlky, aby mohli vykonávať plnohodnotne a bezpečne svoju pracovnú činnosť. V následných krokoch chceme riešiť exteriér škôlky – pitnú fontánku pre deti, závlahu zo studne, pieskovisko. A hlavne – vyriešiť plánovanie novej budovy a prepojenie súčasných budov.

Ako vidíš škôlku o pár rokov?
Ideálne škôlku so šiestimi triedami a s telocvičňou, veľkú jedáleň, novú kuchyňu so vzduchotechnikou. Bezpečný a motivujúci exteriér pre deti. Parkovisko. Budem rada, ak sa mi s pomocou všetkých zainteresovaných a aj dobrovoľníkov aspoň sčasti podarí naplniť tieto ideály. A samozrejme, rada by som naplnila požiadavky všetkých rodičov na prijatie ich detí do MŠ.

Ako tráviš voľný čas alebo čo ťa nabíja energiou?
Je to príroda, kde viem najlepšie zrelaxovať a nabiť nové sily. A pravdaže milí a prajní ľudia.

Novej riaditeľke želáme veľa trpezlivosti, pozitívnej energie, usmiatych detí a tiež pomoc obce aj rodičov k splneniu jej plánov. Bývalej zastupujúcej riaditeľke Mgr. Anitke Masayovej za skvelé vedenie, obetavosť, láskavosť a úprimnosť. Poďakovanie patrí aj všetkým zamestnancom škôlky za ich činnosť a zveľadenie exteriéru počas pandémie, a rovnako aj rodičom a dobrovoľníkom, ktorí priložili ruku k dielu a pomohli vymaľovať priestory škôlky. 

Martina Kocmundová, členka Rady školy

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *