SLEDUJTE NÁS NA SOCIÁLNYCH SIEŤACH

ŠK Atletiko Zálesie

Máte aj vy doma deti, ktoré neustále kopú do lopty? Stále behajú a vy im už nestíhate? Priveďte ich do prípraviek ŠK ATLETIKO ZÁLESIE. Vítaní sú chlapci i dievčatá.

Kto sme
ŠK Atletiko Zálesie, je športový klub, ktorý oficiálne vznikol v roku 2017 a združuje prípravkárske a žiacke futbalové kategórie. Viac ako štyri desiatky detí nemali ešte začiatkom minulého roka, kde hrať ani trénovať, na hrboľoch a nerovnostiach pôvodného ihriska si mohli akurát členky polámať. To je však už minulosť, v polovici septembra sa uskutočnilo slávnostné otvorenie ihriska, ktoré korunovalo snahu partie nadšencov a rodičov malých futbalových nádejí, vlastnoručne vybudovať parádny trávnik, za ktorý by sa nemuseli hanbiť ani mnohí slovenskí prvoligisti. Vďaka celoročnej ťažkej práci, máme konečne ihrisko, po ktorom sme všetci túžili. Naše plány sa však týmto nekončia, pozeráme sa ďalej do budúcnosti, kde nás čakajú ďalšie neľahké úlohy v podobe úpravy prístupovej cesty, riešenia parkovania pri ihrisku a hlavne vybudovania zázemia a osvetlenia. Momentálne sa na ihrisku nachádza iba jedna malá betónová garáž, ku ktorej už v blízkej dobe pribudnú kontajnerové bloky – šatne pre našich malých futbalistov.

Komu sa venujeme
V súčasnosti sa venujeme kategóriám prípraviek: U7 (deti narodené po 1.1.2012) U8 (deti narodené po 1.1.2011 U10 (deti narodené po 1.1.2009) Prípravky rozvíjajú individuálne herné zručnosti detí, ale aj vnímanie futbalu ako kolektívnej hry, pri ktorej sa naučia pracovať v tíme. Na tréning budú vaše ratolesti potrebovať športové oblečenie primerané počasiu a obuv podľa povrchu, na akom bude tréning prebiehať. Loptu na tréning dostanete od trénera.

Kedy a kde
Počas sezóny 2018/2019 trénujeme utorky a štvrtky na futbalovom ihrisku v Zálesí – ŠK Atletiko Zálesie. Začiatok jarnej časti je v mesiaci apríl. V zimnom období trénujeme v telocvični Združenej strednej poľnohospodárskej školy v Ivanke pri Dunaji.

Zápasy a turnaje
Naše tímy sa pravidelne a úspešne zúčastňujú celosezónnych súťaží ako Mini Dunajská liga U7 alebo Liga SFZ PMD U8 ako aj jednorázovo organizovaných turnajov, či už doma na Slovensku alebo v zahraničí. Naši hráči boli vždy rovnocenným súperom a zlepšovali sa od zápasu k zápasu. Je na nich vidieť snaha a drina ktorú odovzdávajú v tréningoch. Tešíme sa aj obrovskej podpore rodičov!

Podpora a poďakovanie
Udržať chod nášho športového klubu je finančne náročné. Dobrovoľníctvo, pomoc a ochota pri riešení bežných činností klubu sú základom, bez ktorých by sme nemohli fungovať. Preto veríme, že aj s vašou pomocou milí Zálesáci, dokážeme neustále napredovať a vytvárať dôstojnejšie, kvalitnejšie a bezpečnejšie podmienky pre vykonávanie športových aktivít v našej obci. Sme hrdí, že môžeme byť súčasťou tak skvelej komunity. Všetkým rodičom a podporovateľom veľmi pekne ďakujeme za fantasticky odvedenú prácu. Všetky informácie o ŠK Atletiko Zálesie aj o tom ako nás môžete podporiť, nájdete na našej webovej stránke: www.atletikozalesie.sk alebo FB: www.facebook.com/atletiko.zalesie 

Mgr. Marek Pecucha

Author

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *