SLEDUJTE NÁS NA SOCIÁLNYCH SIEŤACH

ŠK ATLETIKO ZÁLESIE

Predprípravka U7
Deti našej predprípravky v kategórii U7 hrajú svoju premiérovú ligovú sezónu v Mini Dunajskej lige. Od začiatku septembra 2018 odohrali doposiaľ 21 zápasov. Zápas v tejto kategórii sa hrá 4+1, 2x15min. na bránky 3×2 metre alebo 5×2 metre. Počas jesennej časti sme odohrali 12 veľmi úspešných zápasov s peknou hrou a bojovnosťou. Počas zimnej prestávky sme absolvovali halové turnaje v Tomášove, Ivanke pri Dunaji a v neďalekom Rakúsku v mestách Wienner Neudorf a Kapellerfeld. V jarnej časti máme za sebou 9 zápasov s lepšími aj horšími výkonmi. V máji sme sa zúčastnili pekného turnaja JURAVA v Rači, kde sme obsadili parádne 2. miesto. Zálesie v tejto kategórii reprezentujú hráči: Filip Horváth, Marko Pecucha, Timotej Vaško, Tobias Vojtek, Alex Šulek, Oliver Kabina, Tomáš Kapec, Artur Jenis, Michal Antalík, Timotej Tary, Miroslav Richňák, Filip Blody, Jakub Františák, Tobias Varga, Leo Takáč, Juraj Príkopský a v neposlednom rade naša slečna Laura Gálfy.
Na konci sezóny ostalo posledné domáce kolo 22. 6. 2019 o 10:00 na ihrisku v Zálesí, kde sme si opäť zmerali sily s TJ Malinovo, ŠK Bernolákovo a v derby zápase s FK Slovan Ivanka pri Dunaji. Srdečne Vás pozývame na všetky naše zápasy zakričať si ,,Zálesie DO TOHO!“.

Prípravka U8
Hráči našej prípravky v kategórii U8 majú za sebou historicky premiérový ročník v súťaži oficiálne riadenej orgánmi SFZ. Počas súťažného ročníka 2018/2019 sme odohrali 24 kvalitných futbalových stretnutí s tímami z nášho susedstva (Chorvátsky Grob, Ivanka pri Dunaji, Bernolákovo). Našu obec úspešne reprezentovali hráči: Tomáš Čižmárik, Martin Milko, Miroslav Špaček, Filip Machala, Martin Ballon, Denis Boča, Dominik Masaryk, Adam Mikita, Bruno Baroš, Eliáš Jurčák a Lukáš Gaisl. V konečnom zúčtovaní sa nám podarilo obsadiť tretie miesto. Každé víťazstvo povzbudí, treba však poznamenať, že v kategórii prípraviek sú výsledky zápasov druhoradé. Oveľa dôležitejší je samotný progres hráčov a ich neustále sa zlepšovanie. Z tohto hľadiska si myslím, že sme na dobrej ceste.
Prvý júnový víkend sme sa zúčastnili turnaja o pohár starostu obce Bernolákovo, kde sme po veľmi dobrých výkonoch obsadili pekné tretie miesto. Zážitok našich detí bol umocnený o fakt, že im medaile a pohár odovzdávali slovenskí reprezentanti Róbert Mak a Juraj Kucka.

Author

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *