SLEDUJTE NÁS NA SOCIÁLNYCH SIEŤACH

DONÁŠKA pre nevládnych a seniorov

Ak potrebujete pomoc s nákupom alebo poznáte takú osobu, prinášame formu dobrovoľníckej donáškovej pomoci. Donášku môžete využiť raz do týždňa od utorka 24. marca 2020, kedy budete mať možnosť každý UTOROK od 08:00 do 11:00 hod. telefonicky nahlásiť na tel.: 0944 978 818 (POZOR — iba v tento deň a tomto časovom rozmedzí), aké základné potraviny potrebujete nakúpiť (táto služba nezahŕňa nákup alkoholických nápojov). Táto služba slúži výhradne pre ľudí nevládnych, seniorov, ľudí v karanténe a takých, ktorí nemajú inú pomoc. To znamená, že pre občanov, ktorí nemajú príbuzných alebo blízke osoby, ktoré by sa mohli o nich postarať.

AKO BUDE DONÁŠKA FUNGOVAŤ?
• Nahláste svoje nákupné požiadavky a taktiež (UPOZORNENIE — tovar sa nakupuje raz za týždeň) svoje meno, adresu a telefonický kontakt.
• Dobrovoľník obce následne podľa možností tovar rozdistribuuje (podľa telefonickej dohody). Na základe pokladničného bloku mu občania nákup preplatia. Za samotný rozvoz sa neplatí.
• Z bezpečnostných a hygienických dôvodov žiadame občanov, aby počas preberania nákupu mali na sebe ochranné prostriedky (rúška, šatky, rukavice, … ) a to z dôvodu svojej vlastnej ochrany a ochrany dobrovoľníka.
• Ak túto zásadu nebude občan dodržiavať, môže dobrovoľník, v záujme svojej ochrany, takúto službu odmietnuť, prípadne dotknutého občana z možnosti využívať túto službu vyradíme.
Chceme ochrániť tých najrizikovejších, ktorými sú starší a nevládni občania a občania v povinnej karanténe. Zároveň Vás žiadame, aby ste túto službu nezneužívali!

Author

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *