SLEDUJTE NÁS NA SOCIÁLNYCH SIEŤACH

2021-01

Pár aktivít z posledného obdobia, ktorými sme pomohli obci. Veríme, že v obci nás, dobrovoľníkov je stále dosť a aj do budúcna si v obci budeme vzájomne pomáhať. Každému dobrovoľníkovi patrí vďaka za pomoc.

Zo zberu stromčekov bolo novoročné upratovanie 

Sobotné predpoludnie sme strávili upratovaním Zálesia. Prvotný plán zber vianočných stromčekov sme rozšírili aj na odvoz neporiadku na zberný dvor. Podľa počtu pozbieraných fliaš sme si na nový rok poriadne pripili, a tak veríme, že bude naozaj lepší. Stromčekov bola takmer stovka a sme radi, že sme pomohli toľkým z vás. Potešili nás príjemné a srdečné reakcie susedov, a tak veríme, že sme pomohli. Ďakujeme dobrovoľníkom, dokonca sa niektorým neušlo miesto v aute, nabudúce.

Za požičanie auta patrí poďakovanie Milanovi. 

Rúška a dezinfekcia pre seniorov a pani učiteľky
v materskej škole

Distribúciou respirátorov a dezinfekcie sme sa snažili ochrániť našich dôchodcov a pani učiteľky v materskej škôlke, aby sme zabezpečili ich ochranu pred rizikom ochorenia. Za pomoc s organizáciou ďakujeme Klubu dôchodcov v Zálesí. Týmto balíčkom sme chceli ochrániť najohrozenejšiu skupinu našich spoluobčanov, pri ceste do obchodu, k lekárovi či na očkovanie. Ak máte vo svojom susedstve seniora, ktorý potrebuje našu pomoc, alebo ochranné rúško, prosíme, dajte nám vedieť.

Ostaňte zdraví. 

Dočasná oprava Starobystrickej ulice

Zaplátaním najväčších dier netechnologickým postupom sme sa snažili zmierniť katastrofálny stav komunikácie Starobystrickej ulice, aby nehrozilo poškodeniu vozidiel a veríme, že čím skôr v roku 2021 sa začne s komplexnou rekonštrukciou tejto komunikácie. Mrzí nás stav tejto komunikácie a v mene obce sa ospravedlňujeme občanom, a zároveň prosíme o trpezlivosť. Ďakujeme. 

Iniciatíva Lepšie Zálesie

Author